Sitemap
- Home
- Schapen
- Lamsvlees
- Rundvlees
- Recepten
- Gegrilde Lamsbout van de Kamado
- Lamsschenkel Stoof uit de Dutch Oven
- Lamsrack met kruidenkorst van de Kamado
- Lamsbiefstuk ‘Reverse Sear’ van de Kamado
- Lamsprocureur ‘Reverse Sear’ van de Kamado
- Broodje lamsworst met appel chutney
- Honey Jerk Lamb Saddle Chops
- Pulled lamb van lamsschouder van de Kamado
- Lamsprocureur & Tomahawk Steak (Côte du Boeuf)
- Lamskoteletten met mosterd & rozemarijn van de Kamado
- Lamsrack 'The Jerk' en 'Dancing Sirtaki' van de rotisserie
- Southern-Style Lamsprocureur met een heerlijke dry rub
- Lamsbout met honing/mosterd glaze van het spit
- Lamsspareribs met mosterd, kruiden en honey glaze
- Lamslende met rozemarijnjus in de grillpan of oven
- Lamshaas met gremolata en geroosterde snoeptomaatjes
- Lamslever bereidingen: gegrild en als saté
- Lamsbout van het spit met Marokkaanse marinade
- Lamsprocureur à la Tataki, rosé lamsvlees met een lichte sojadip
- Hoisin balletjes van lamsgehakt, bereid op de Kamado
- Lamskoteletjes met knoflook en rozemarijn uit de pan
- Overige recepten
- Schotse Hooglander Entrecote met Cowboy Butter
- Entrecote van Hooglander 'The Winner Steaks it All Chili Style'
- Bieflappen van Schotse Hooglander van het spit
- Sweet Rubbed Highlander Philly-style BBQ Sandwich
- Pulled Beef van Bieflappen met Beerenburg
- Rollade van Schotse Hooglander
- Hazenrugfilets op de Kamado met saus
- Pulled Turkey 'Sweet Rub of Mine'
- Eendenborstfilet van de Kamado met 'Sweet Rub of Mine'
- Vers gevangen en warm gerookte forel op de Kamado
- Beef Jerky van Hooglander, met een vleugje Jim Beam Honey
- Everzwijnfilet van de Kamado met Nobeltje-saus
- Kalfsribstuk Low & Slow gerookt met kersenhout op de Kamado
- Pork Rib Roast met Bourbon Amaretto glazuur
- Gerookte hertenbovenbil met spek en uienmarmelade
- Iberico Rib Fingers - Jamaican Smoke Style
- Geschiedenis Texelaarschapen
- Over ons
- Contact
- Bestellen
- Disclaimer
- Colofon
- Nieuwsbrief